Eenzaam in herwonnen ruimte
voel ik me
verloren met de vrijheid
het is alsof tijd
stilstaat
of ontgaat
tijd mij
daar waar rust
de stilte sust
gefluister
dwaalt in het duister
eenzaamheid bloeit
waar kilte groeit
op de bodem
van passieloze adem
die met elke zucht
zonder omkijken vlucht
omdat ik me
verdwaald voel in herwonnen ruimte.