ANONIEM NAAKT
Een foto nemen van een tekening
het kader wordt bepaald
Opnieuw ontstaat een beeld
binnen en buiten de werkelijkheid
Met houtskool in de hand
zoekt het wit het zwart
het yin en yan op weg naar
verre evenwichten, waar
het hart geruststellend slaat
warme lucht van de thermiek
jou draagt en hoe de aarde kijkt
van diep beneden omhoog