De enige
Constante
Is
De veranderlijkheid
Je raakt steeds Verder van jezelf
Verdwaald
Ver weg
Wijd
Kom maar terug
Bij je zelf
Je bent zo ontzettend mooi
Bevrijd jezelf uit jouw eigen gouden kooi
Je bent goed zoals je bent
Laat de teugels maar los
Je hebt jezelf te veel getemd
Je bent al vrij
Neem het aan van mij
En je teveel op de ander afgestemd
Laat het/haar/hem/hen gaan
Hoe diep, goed en lang je ze ook al kent.
Je was zo verwend
Luxe
Familie
Vriendschappen
Dankbaar voor alles wat was
En is geweest
Ik wens mezelf een stabiele geest
Mooie liefde
Fijn vriend en vriendin
AxM