stel je achter gesloten deuren voor
en het regende niet
zou er dan een reden tot klagen zijn
tot bestaan, onverdeeld
kon er dan iets misgaan
achter wanden van het vertrek
stel jezelf voor
en tijdsduur bleef hetzelfde
beeld nog één keer iets in
dat er altijd zal zijn