Is dat nu alles voorbij?
De liefde tussen jou en mij?
Komt het echt nooit meer goed?
Weet je wel wat dat met mij doet?
Nooit gedacht dat het zo zou eindigen.
Nooit gedacht dat het ooit over zou gaan.
Toch blijf ik hopen op een liefde...
Een liefde hier ver vandaan...