Mijn vel zat
in statische geladen
spanning.
Dat in mij
doorbrandendt
Opbrande.
En in doodde slaape
heeft gewekt.
Aangelegd
met een Cartraar
in mijn lichaam.
kon er terug
zachtaardige
liefde komen
In mijn
memoire.
Ik was ontmenst.
Onaardig
Gekend.
Ontstemt,
Geschend.
Maar nu intens
Met liefde
Ingeënt.