DOE HAAR NA
Mezelf verliezen in haar bewegen
jonkvrouw aan het weefgetouw
wassen van het zijden ondergoed
Zij vangt de grote gouden bal
van rechts en van links en duwt
de luchtige wolken opzij
Zij schiet met pijl en boog
berijdt een tijger, haar voeten
raken haast vaste grond
komt uit op haar plek van vertrek
weet dat de wereld haar draagt
haar niet wegrollen laat