het verleden en heden
hebben jou gemaakt tot
wie jij nu bent,
een veerkrachtige
kleine vlinder
jij laat zien hoe klein
ook groot kan zijn,
jij tovert een glimlach
en laat tuinen opfleuren
door jou aanwezigheid,
het heden vertelt het verhaal
van het verleden...