Zullen we gewoon afspreken
dat jij voor altijd van mij houdt
er altijd zo goed uit blijft zien
niet omkijkt naar andere vrouwen en
zorgt voor mijn kinderen (alle tien)
zolang je niet grijs wordt en wel om mij lacht
mij knuffelt en zoent tot diep in de nacht
je geld graag besteedt aan mijn gerief
mij aanspreekt met schatje, hoogheid en lief
intelligent bent, maar liever geen nerd
sociaal bent, maar met niemand flirt
mij altijd vertelt waar je bent en met wie
(het is interesse en geen jaloezie)
mijn vriendengroep jou accepteert
je mij voortdurend complimenteert
met mijn ogen, mijn lippen, mijn haar
je naar mij toe komt als ik dat gebaar
de kleding draagt die ik voor je koop
de grond kust waar ik op loop
een standbeeld opricht in mijn naam
altijd goed luistert en doet wat ik zeg
dan zal ik altijd van je houden
dan ga ik nooit meer bij je weg