Prachtige Rowan
Je staat vooraan als er op school iets moet gebeuren
Omdat je wilt helpen en dat gewoon leuk vind
Ook al lijk je qua uiterlijk niet op mij
Met dit soort nieuws voel ik jouw nog dichter aan mij zij
Getraumatiseerd moest jij weg van de ‘paarse school’
Pappa en mamma praten toen nog met elkaar
Wij gingen trauma verwerking met je doen
Nu het zoveel beter op de ‘blauwe school’ met je gaat
Mijn god wat is jou eerder aangedaan
Ik kwam voor mezelf op
Daardoor zag ik je een halfjaar niet
Kwam in diepe dalen en in verdriet
Hoeveel ik jouw moeder ook haat
Zij is wel degene die continu naast je staat
We gaan wel zien waar wij mogen komen
Als je maar weet dat ik voel jouw dromen
En deze uit wil laten komen
Jouw beperking is geen beperking
Maar een zegen voor de wereld
Jij laat iedereen lachen
Met jezelf zijn
Prachtige Rowan