Je denkt helder in eigen beleving
Een juist afstemming is waar
De communicatie wordt vervormd
Leren luisteren is de enige goede basis
Om de ander te bereiken
In de eerlijke communicatie
Met jezelf en met de anderen
De geestelijke balans ontdekt
Die ons in evenwicht brengt
Samen vormen ze een spanningsveld
Waartussen wij continu onze koers bepalen
In de juiste ultieme vorm te brengen
Je innerlijke wereld blijft een schatkamer
Zie je plots verborgen talenten
En bent je in staat vanuit nieuw inzicht
Vrij uitzicht te krijgen op het volgende deel van je pad
Als je je openstelt met de juiste intentie
Het centrum van je emoties
Die kunnen zich wonderlijk gedragen
Concentreer je op je hart