Wie zie ik in de spiegel,
Ik kan dit niet meer,
Waarom zink ik zo laag,
Is het loyaliteit of ben ik vertroebeld,
Wat brengt me hier,
Vier jaar doet pijn,
Hoe kon ik op dit punt komen,
Ik wil mezelf weer worden,
Wanneer stap ik uit de cirkel,
En kan ik herstellen van dat,
Waar ik nooit meer wil zijn.