Zeg me …
Zeg mij hoe het zit
zonder mij te sparen
Denk je dat ik pit
ik ken je toch al jaren
Spreken dezelfde taal
kennen dezelfde zorgen
Kom op met jouw verhaal
wacht niet meer tot morgen
Jouw nachtrust is gebroken
jouw dromen ruiken bloed
Blijf van mijn hulp niet verstoken
heus , ik bedoel het goed
Er is een samen sterken
in constructief verweren
Laat ons samen werken
het in elk geval proberen
Wat er ook aan schort
hoe heet ook alle vuren
Vriendschap is een fort
met beresterke muren