Depressief als ik wezen kon,
Ik weet maar al te goed
Hoe het begon.
Ik kwam de deur niet meer uit.
Liever niet meer naar buiten.
Ziek van verdriet, ziek van gebroken liefde.
Toen besloot ik dat ik weer op vakantie wou,
En nu ben ik vandaag gaan oefenen,
Met een ijsje op de hoek.
Een kleine stap in een groot plan,
Anders komt het er nooit meer van.
Gun een ander niet je geluk,
Anders gaat er iets stuk.
Ik ben er overheen aan het raken
Dus had ik een lekker ijsje,
Een ijsje op de hoek.
Op een terrasje in de zon.
En alle depressiviteit,
Was ver te zoeken.
Het ging goed met dat ijsje,
dat ijsje op de hoek.