De seizoenen in zijn harmonie
De schepping is nog iedere dag in ontwikkeling
Zorg in je leven dat je voldoende geestelijke voeding krijgt
Alles in beweging en moeten de verschijningsvormen nog weergeven
De nieuwe stroom in je leven op gang gaat brengen
Het komt in ieder geval onverwachts
De energie waar je in kracht in verbinding kan staan
Is de opkomende zon voor de windrichting van het oosten
Voor een nieuw begin in hier en nu
Maak deze week nog tijd vrij voor wat jij het leukste vindt
Je kan in je jouw levensgeluk op eigen kracht ervaren