Uiteindelijk ben ik ervan af,
Het was een heel gedoe.
Ik ben een ander mens geworden,
Sterker.
Kracht als een rots,
ik voel me heel erg sterk.
Sterk
als een paard
wat een berg
op heeft gedraafd.
Met zware bagage
op zijn rug.
Ik wist niet
Hoe sterk ik kon zijn.
Ik heb me eroverheen gezet
En ik wist niet
Dat ik dat kon.