Vertel je verhaal (om jouw verhaal te vertellen)
In het verleden heb ik een cursus Journalistiek gedaan
Toen stuurde je het gemaakte huiswerk nog per post in
Het was handgeschreven
Toen de postzegels nog betaalbaar waren
En niet online te koop
Kreeg vaak complimentjes zo van…zo had ik het nog niet bekeken
Of….wat een bijzondere beredenering
Het was meer van de mens uit
Meer uit liefde
Aan het eind van de cursus zei hij:
Het was altijd een feestje jouw huiswerk na te kijken
Je bent een verhalenverteller
Ik weet niet zo goed waarom ik daar nu opeens aan moet denken
Misschien komt het door het interview met Richard de Leth
Hij vroeg wat deed je als kind graag
Wat doe je überhaupt het liefst
Of misschien kwam het door de spirituele hunebedexcursie
Samen met mijn vriendin
Ze wilde haar spullen niet op komen halen bij me
Het ging niet zo goed tussen ons
Door deze excursie met Ard Pisa weet ik het weer
Voelde haar zoveel meer
Het is mijn droomvrouw
Zij is wauw
Weet überhaupt niet wat ze bij me doet
Want ze kan zoveel beter krijgen
Dan heb ik spijt wat ik haar niet heb gegeven
Nu laten we elkaar even vrij om tie zien….
Wat geeft ons het leven
Het enige wat jij wilt is mij gelukkig zien
En uiteraard wil ik dat ook voor jou
Want we houden van elkaar
Dat gaan we ons nu meer en meer beseffen
Hoe gek we wel niet op elkaar zijn
In ons zit misschien wel elkaars geheim
Je hebt me een time-out gegeven
Zodat ik terug kan komen op de vragen…
Wat wil ik van je, wat verwacht je van me, welke afspraken maken we in onze ‘open’ relatie
Hierover gaat mijn volgende verhaal
Ben nu druk op weg om mijn passie te vinden
Dan heb ik geen werk meer maar een passie
Hoe zal ik er dan uitzien en hoe zal ik dan zijn?
Ik denk heel anders en pas echt mijzelf
Zal beginnen met mijn verhalen te vertellen zo nu en dan
Vanuit daar zal er weer iets anders ontstaan
Ik weet dat alles met elkaar in verbinding staat in liefde
Misschien ben ik bang om te vinden zodat ik niet meer weg kan rennen
Want als ik vind dan heeft dat grote gevolgen
Dan kan ik niet meer kabbelen op een rustige rivier
Ben dan bang voor de waterval
Vertel je verhaal