Samen het juiste pad kiezen
Blijf je hart volgen, die wijst je de weg.
Ik zal je valkuilen vullen met zand, dus
pak mijn hand.
Ik wandel mee.
Wij twee kunnen samen de wereld aan.
Ik zal naast, achter en voor je staan.
We omzeilen de route wanneer die lijkt
dood te lopen.
We wisselen dan net op tijd dat pad
zodat we samen niet het spoor bijster
raken, maar misschien via een omweg
toch op het enige juiste pad kunnen
blijven samen.