Alleen
Ik voel je wel maar vind deze afstand niet fijn.
Voor mij gaat dit heel diep.
Alsof een deel van mij en ons heeft losgelaten.
Misschien bekijk het geheel verkeerd maar zo voelt het voor mij
Ik hou van je zonder verwachtingen
Voor mij jou zijn geen verachtingen
Ik heb je lief
Je zal nooit gaan met jan en alleman
Maar het kan en mag
Omdat je het licht in mij zag
En wij die vrijheid aan elkaar geven
Laat het ons soms als een vlinder gaan
Zolang wij voor elkaar willen staan
Als jij dat dat ook wilt dan wil ik je wat meer
Meer in mijn leven, hoe imperfect ik ook ben
Je hoeft me alleen maar lief te hebben
Als je dat nog kan
En mag voor jezelf
Ik zal ook voor jou bergen gaan verzetten
Zoals ik op werk elke dag doe
Ben vaak te moe
Hoelang laat je me nog alleen?
Je straft met geen contact met mij toch ook jezelf?
Alleen