COEUR DE BOEUF
Het hart klopt al vaker trager
vanwege slijtage, achterstallig
onderhoud, in slaap vallen
waar blijft de gestelde tijd
Met de fiets naar het verre Polen
heen en terug dwars door Duitsland
concentratiekampen bezocht op zoek
naar de familienaam van het geslacht