Dag Henk ,
We troffen elkaar aan de gereedschapswand
als twee zelfwerkzame autofielen
De garagebox was regelmatig bemand
er werd gesleuteld van fiets tot autowielen
Er werd kennis gedeeld en opgedaan
tot de prachtigste verhalen
Er is veel goed en ook fout gegaan
dat was dan soms even balen
Maar de warmte van een compleet gezin
met kids ,dieren en een goed humeur
Daar paste een ander altijd tussenin
we vonden daar steeds een open deur
Zoveel momenten in ons hart opgeslagen
met jou , jouw schat en kinderschaar
We hoefden het nauwelijks te vragen
vonden we de hulp weer bij elkaar
De laatste jaren liepen wij ons eigen pad
het verlangen naar geluk bleef ongekend
Je hebt jouw afscheidsKISS toch nog gehad
Rust zacht vriend , fijne vent !