(Extra Thema), "fictie"?
Producten reduceren
In een sinculaire
vacuüme getrokken
Omgeving
en opnieuw produceren.
Onafhankelijk van de natuur
Maar toch puur,
Met dezelfde betrokken
Of toch aangepaste
veranderde elementen
In structuur.
Met het uitbannen van
gevaarlijke natuurlijke
Suplimenten.
Die ons in lange
of korte tijd
Erfelijke ziektes
Vermijden.
Die de slechte
bacteriën cyclus
Gaat bestrijden
of het door vervanging
van veilig nanobiologische
en microbische
te niet doet.
Voor een
geestelijke
en mentale
Geo stralende
Ethiekologische
gezondheid
Van de mens.
Dat het
In en met
zongeschijnde
Gezonde Stralen
In ons DNA schijnt
En de fout
in het bloed afbreekt.
en vernietigd,.
dat onze bloedcellen
het bloed nazient
En het doet herstellen,
Door vernieuwingen
In ontbinding
Bij de teelt
En in binding
trekt,
Wat ontbreekt.
Dat je gezond eet
Wat door vlees
In je lichaam
En ziel wordt
verdeeld.