Je bestreelt
mij individueel.
Je steekt
in mijn fluweel.
Je breekt zo sensueel
in mijn hart.
Je wreekt mijn intuïtie,
En schaamt mijn insinuatie.
Je veegt weg
wat mij heeft gestreeld
In mijn recht.
Je beweegt wat mij perplex
Heeft stil doen staan.
Je leeft direct
in mijn ogen.
Dat knippert in drogen
Dromen dagen
Met nachten.
Je snippert mijn bewegen
Als een foto,
dat bij je opslaat
In een flash.
Ik besta als
Een eigenaar
Met twee harten
Dat bij mij Openstaat
In gedachten.
En in bloedbaan
met jouw
Rond zwemt
In een circulatieve
Achtbaan
Dat mijn
onzekerheid
Temt.