Mijn hart
is geflatteert
Door jouw.
Je eert mijn gevoel
in een liefde
Dat alleen van jouw houd.
Ik profiteer van elk
Gevoel, dat mij
met jou verkeert.
Je bent mijn licht
Dat in schaduw
reflecteert
uit het donker
Van een hemel,.
Dat zich van ons
Nooit omkeert.
Hoe mijn honger
In jouw licht
Is gedrongen
te bestaan.
En ik ongedwongen
door je ziel zweef
Heen en weer.
Dat we ons
Voeden in liefde
En ik weet,
Dat ik
Samen in jou
hart leef,.
In een licht
Dat hopelijk
langer Schijnt
Dan één eeuw.