Huil niet voor mij mamma
Want ik ga het fijn hebben bij pappa
Vandaag hebben we pannenkoeken gegeten, gebak en je probeerde zelfs verse sinaasappelsap het ijsje heb je helemaal zelf uitgekozen en afgerekend
Je omhelsde een vrouw op centraal, gaf een meisje een box, de baby een kus en je maakte vreugde geluidjes, soms stuiterde je en ging je heen en weer springen puur uit emotie
Je bent door zoveel mensen gezien en zoveel mensen heb je aangeraakt
Nog meer mensen heb jij versteld gemaakt
Dankjewel dat jij bestaat en hoe je ons aanraakt met liefde
Je bent mijn zoon en ik draag je met trots
Ik ben trots dat ik je heb mede gemaakt waar je nu bent
Want je bent een prachtige vent
Huil niet mamma
De rechtszaak heb je verloren
Je bent op je billen getikt
Laten we het houden op net nog niet doorgedraaid
Maar het is kwalijk de angst die je zaait
Jouw tranen geef ook aan ons kind
Maar hij ziet en voelt dat zijn leven opnieuw begint
Mamma huil niet
Want ik heb zo naar mijn zin
Hou me niet tegen mijn zin in
Ik weet dat ik straks bij vader ben de hele dag
En misschien was ik daarom wel zo blij vandaag
Omdat ik je altijd bij me draag
Je bent het mooiste in mij
En draag jou zo dichtbij
Zonder jou geen liefde aan mijn zij
De laatste zinnen is wat pappa zei
Huil niet mamma