Rick , rust zacht
Rick , wij ontmoeten elkaar op straat
tussen rubberrook en V-achten
Wanneer ik weer wat auto’s bracht
en jij daar rustig op mij wachtte
Gemoedelijk en gezelligheid troef
altijd wel wat om over te praten
Deze berichten stemmen mij droef
hoe jij jouw vader niet los kon laten
Een familieman in hart en nieren
een vriend zoals een vriend kan zijn
Een Brotherhood om mee te vieren
wiens vleugels ook lamgeslagen zijn
Nu hand in hand met jouw ouwe heer
boven de ronkende V-acht motoren
Al ben jij er dan zelf niet meer
we zullen jouw naam nog vaak gaan horen
Toch beseffend alles heeft een end
hoe kon de tand des tijds zich zo vergissen
Mijn sterktewens voor ieder die jou kent
en jouw aanwezigheid hier echt gaat missen