De wereld ligt voor je open
Je voorkeur voor bepaalde wijsheid
Kan ontstaan zijn door een vorig leven
De wereld ligt voor je open,
Als jij zelf je hart opent en oplettend bent
Je eigen ontwikkeling en groei
Van je geestelijke vermogens
Kunnen je spiegelen aan de wijsheid
De verbinding tussen hemel en aarde is sterk voelbaar
Het is respect voor onze levensfasen
Wees ook eerlijk in je binnenwereld
Wees eerlijk in je overtuigingen
De wereld ligt aan je voeten
Stel je hart open en open je geest
Die nodig zijn voor een diepere verbinding
Wilskracht verbind je naar succes