Dat we kunnen
blijven leven,
In de 7gradaties
Van het leven.
En we misschien
in de ongekende
Meerdere zullen evolueren.
Dat we het vertaald
Kunnen vocalliseren,
Bij de geleerde unniversen
woorden verlengen,
In de mis.
Met het bemeesteren
Van de verse
In het hiernamaals.
Met"...." heilige pers
Verheven,
Naar het omhoog
hesen.
In het heilige
getal twaalf,
De vondst
en het vertrek
Naar een heelal
voor ons
In aankomst.
Dat onwetend
En dan wetend
Wordt voorspeld.
Waar een
Verder leven
Van de overleden
Mens is
Bestemd
En in vrede
Is beschermd.