Gecondoleerd ….
Wat een feest had moeten zijn
verbinding vieren in de buurt
Monde nu uit in trieste pijn
het geluk blijkt overstuurd
Een klap uit onverwachte hoek
hoe en waarom is voor later
Hier sloot veel te vroeg het boek
laat in de buurt een krater
Mijn gedachten gaan hier uit
naar hen die hier verloren
En hen die het zware geluid
van vrachtwagens blijven horen
Gecondoleerd en sterkte wens
van een bestuurder die weet
Hoe breekbaar soms een mens
en hoe zwaar ook vaak het leed
Namens velen , Trucker Klaas