Ik geloof dat Liefde de grootste kracht is
Wat extra inzicht een wonder met zich meebrengt
Om alles vanuit een nieuw
En positief perspectief te kunnen bekijken
Breng wat meer tijd alleen door in de natuur
Trek je op zulke momenten even helemaal terug
Het liefst in de natuur om te mediteren
Het zal je zeer zeker ten goede komen
Laat je eigen oordelen en inzichten
En je gedachten daarbij helemaal los
Geniet van dit moment