Acuut virus, inktzwart lijden
Radicale besmetting, plaag
Complicatie, precair, riskant
Proefneming naar redmiddel
Injecties, vraagtekens, toezicht
Weg onbezorgd bestaan
Rem erop, inachtneming
Eenzaamheid, vertwijfeling
Verzuring, uitzichtloosheid
Terugkoppeling, matigen
Weken, maanden sterven
Weg is weg, levenseind
Verwerken lijkt eindeloos
Losbandig leven is kwalijk
Vermaak blijkt vergankelijk
Complete wereld staat in brand
Chaos, paniek, angst, malaise
Ontkenning, blootleggen, herzien
Primair ontrafelen, eerlijk blikveld
Verstandig oordeel, maatregelen
Structuur aanbrengen, sturing
Keuzes maken, reorganiseren
Schouders eronder, klaagvrij
Positiviteit, daadkracht, ijver
Gekozen richting welbevinden
Ervaar opnieuw vertrouwen
Sta open, wees kwetsbaar
Geef jezelf recht op liefde
Corrigeer erfelijke genen
Draag eigen verantwoording