een klein kusje,
kan zoveel geven.
kan me laten zweten,
laten beven,
een klein kusje,
geeft me gevoel van vrij.
maakt me soms verdrietig
soms blij..
een klein kusje voor
vaarwel..
ik beloof je dat ik terug kom,
ik beloof dat ik bel.
een klein kusje kan
zoveel geven..
kan me laten trillen.
laten zweven...
liefs meisje van 13 (vlindertje)