Pauwenveren geven de sfeer
Ze hebben de magische kleur
Het is belangrijk om het juist moment af te wachten
En toch geconcentreerd te blijven op wat je doe
Zodat die kleur jouw leven ook mag kleuren
De liefde in zijn schoonheid is
En verbonden is met de zon en de bomen
De zon staat symbool voor goddelijkheid
Wees waakzaam en let op tekenen om je heen