Ik wil je hier niet achterlaten
mijn arme hart kan dat niet aan
waarom kun je niet met mij mee
en waarom moet ik zo nodig gaan
houd mijn hand vast, voel mijn tranen
zeg me dat alles goed zal komen
dat je mij gaat missen zoals ik jou
en dat je ook van mij zult dromen
ik wil je vragen mij uit te zwaaien
met tranen in je ogen na
een laatste lange zoen
maar dan denk ik
ik zie je vanmiddag alweer
waarom zou ik dramatisch doen