Toen we begonnen was ik wat sceptisch
Geloofde niet zo in deze vorm van therapie
Eenmaal bezig en belandend bij het belangrijke deel
Wilde ik opstaan en de kamer verlaten
Binnenin mij klonk een harde schreeuw
Ik wilde rennen en vluchten
Zoals ik jaren heb gedaan
Toch bleef ik zitten omdat ik jou naast mij voelde staan
De kracht en de moed dit voelde zo ontzettend fijn
Opweg naar waardig mogen zijn