jij daar die cognitieve stoorfactor
immer ononderbroken gebroken lijn
logica ontkennend Ingenium
dissonant van redelijkheid
verdediger van het vrije,
maar niet zo fraaie woord
spiritueel ver van de dharma
volger van een levenswijze
gelijk aan verstopte darmen
jij vind immer steun online
voor jouw gepuf en typdiarree
dat is koren op de molen
maar geen benodigde vezels
voor samenhangende ontlasting