laat ons een nieuwe episode beginnen
in het boek van jou en mij
één waar onze verhalen samenkomen
in een dialoog met boeiende zinnen
jij komt dan eindelijk tevoorschijn
waar we ooit vele uren sleten
en ik kan stiekem naar jou kijken
terwijl ik zorg voor wat bier of wijn
we grappen wat over het verleden
plagen net als toen
en als dat goed voelt
zetten we een stapje in 't heden
misschien krijg ik zelfs blozende wangen
wanneer ik na enkele glaasjes fantaseer
dat we al die andere personages naar huis sturen
en wij daar samen gezellig blijven hangen