Jij bent mijn kompas op open water...
De reis naar de bestemming
Mijn veilige haven om in aan te meren.
Samen trotseren de golven van de woeste zee.
In de hart van mijn gedachte neem ik jou overal met mij mee
Jij weet mijn koers te navigeren...
Leidend op de map naar jouw hart.
Om jou in liefde te eren.
Jij bent de bestemming die ik bereiken.
Met jouw hart als mijn schat te verreiken.