Hoe lief en mooi
Hoe jong van geest
Hoe zacht en wat een kracht
Wat een energie komt er vrij als je lacht
Hoe je me altijd vastpakt en aanraakt
Hoe vol je bent qua begrip en acceptatie
Hoe je me helpt telkens weer opnieuw
Dat je nooit opgeeft en in onze liefde blijft geloven
Ook na vallen en opstaan zal ons licht niet doven
Hoe je me spontaan kusje blijft geven
Het geluk in mezelf wat jij laat beleven
Stijgt boven alles heen
Dankzij jou mijn schat voel ik me nooit alleen
Hoe lief en mooi
wervelende regenboog: | Vrijdag, september 23, 2022 22:18 |
ik moet hier om glimlachen maar maak jezelf niet te afhankelijk jij bent zelf ook lief en mooi en dat straal je uit op je omgeving :-) hgr wr |
|