Vielen als een blok op mekaars gezicht sneller dan het licht
Dartel door de wei liepen we onnavolgbaar lenig zo blij
Maar we wandelden niet gericht, realiteit raakte uit het zicht
Zij aan zij kwam niemand meer tussen ons, negeerden elke lange rij
Als ik struikelde was jij degene die tomeloos voor me duikelde
Liefdes adrenaline zoog ons ongemerkt leeg, zo clandestien
Onze verzoening duizelde, je loze beloftes die over me heen buitelden
Jolig jojo'en is niet wat ik verdien, trouwen valt nog te bezien
Wat je thuis voor me deed verbrokkelde langzaam onder ons kleed
Je was open bij je gegrien, nu houden alleen drugs je oprechtheid clean
Mijn ware ik interesseert je geen reet en je ontkent al ons leed
Blokkeer alsjeblieft je innerlijke ongeduldige kind als ik zeg wat me niet zint
Laat alsjeblieft alles bezinken voordat je blind in je tranen gaat verdrinken
Trotseer weer en wind als onze jarenlange liefde heel voorzichtig opnieuw begint
Je bewegingen gaan langzaam maar zeker steeds liever klinken als je niet al mijn wanhopige woorden meer laat stinken