ze gaan en komen
mensen in je leven
de een vertrekt
met veel bombarie
een andere in stille tred
maar steeds weer
wordt een
hoofdstuk gesloten
steeds dikker
wordt het levensboek
maar het hart
steeds iets kleiner
omdat het bij ieder vertrek
van hen om wie je geeft
bij dood of leven
een klein stukje sterft
maar zo gaat het
mensen komen en gaan
tot het laatste
hoofdstuk is geschreven
christa