Gekleurde regen
Gekleurde regen zag en voelde het als een zegen
Hoe het op mij neerklettert en ik laat het komen
Hoe nat ik ook wordt, ik voel en zie je nu in ieder woord
Wil dansen in gekleurde regen
Met of zonder jou
Wat er ook gebeurd, ik vertrouw het meeste jou
Want ik hou van jou in ieder aspect
Sorry dat ik niet altijd genoeg oplet
En jou daarmee iets belet
Maar ik wil dansen onder de gekleurde regen
En opnieuw krijgen…mijn zegen
Ik wil even heel klein zijn
Om daarna los te branden
Sus jij dan mijn vuur als mijn vlammen gaan en komen
Gekleurde regen
Laat het maar komen want ik vind het fijn
Laat me rein zijn
Spoel me schoon
En laat me van alle shit verlost zijn