Aan de oever het gras en struikgewas
zwart-witte koeien, wat meeuwen
op rivierzand met aan de overkant
schoorstenen van de steenfabriek
Links van HR Windmolen drijven drie
ballonnen verder naar een onbekend land
door puffen en vuur gedragen en bemand