gebroken hart
kijkend door de tranen,
in een verre herinnering.
komen schaduwen naar boven,
zijn ze op jacht naar mij?
maar weten ze wat voor pijn ze aanrichten?
wanneer ik hier lig,
denkend over wat er allemaal is gebeurd.
ik wil mijn leven niet meer leven,
dus breek deze kettingen die ons moesten vasthouden.
er moet een antwoord zijn,
op dit gebroken hart van mij.
ik moet het vinden,
een beetje rust in mijn gedachten.
heb je ooit de donkere kanten van het leven gezien?
of is het die zelfde oude droom?
die je achterna zit waar je ook maar gaat?
maar er moet wat zijn,
om mijn gebroken hart te genezen.
geef me gewoon het antwoord
of moet ik het vinden?
ik kan niet geloven dat er niks is wat we kunnen doen,
ik kan niet geloven dat er niks meer te zeggen is.
ik moet het vinden,
een beetje rust in mijn gedachten.