VOOR JOU
Het is alweer bijna 14 jaar geleden dat jij in mijn leven verscheen en nooit bent weggegaan.
Ondertussen hebben wij samen heel wat vuren geblust en veel doorstaan.
Dankjewel dat je er nog steeds al die tijd voor me bent en bij me bent gebleven
Samen zijn we de strijd aangegaan, samen alles overleven.
Ja dat hebben we elkaar beloofd tot de dood ons scheidt
Want bij jouw, mijn allerliefste, voel ik de warmte, het vertrouwen, de geborgenheid.
Maar laten we de mooie momenten nu ook niet vergeten die we meemaken in ons leven
In tijden van wanhoop, onzekerheid had ik het, de moed, allang opgegeven.
Maar door het praten en uitpraten met elkaar geeft het me weer de moed om toch samen met je door te willen gaan.
Ook al lijkt het leven van ons weleens een reuze achtbaan.
Zelfs dan als het weer helemaal weer goed is tussen ons, wil en zal ik je nooit meer laten gaan.
Want ik kan en wil het niet alleen zonder jouw, ik heb je een belofte gedaan, onze trouw.
Nu ik dit gedicht voor je schrijf vullen mijn ogen zich met vocht dat een weg naar mijn wangen brengt
En tezamen met een lach samen mengt.
Lieverd, ik kan wel doorgaan met het uiten op papier.
Maar ik doe het liever bij en met jouw met alle liefde, warmte en plezier!
Dankjewel dat jij er voor bent en blijft.
I LOVE YOU