Ze wilde hem zo graag nog één keer spreken
Vragen stellen
Over wat er in hem speelde
Vragen hoe hij de situatie en de toekomst zag
Weten of zij degene is die hij nog wel mag
Antwoord gekregen op al haar vragen
Begint nu toch de onzekerheid te knagen
Er viel een rare ongemakkelijke stilte
Geen warmte maar kilte