Goedemorgen lieve schat
Bedankt dat je opkomt
Bedankt dat je mijn koude lijf verwarmd
En mijn hart
Bedankt voor de glans in mijn haar
Ik blijf wat langer zitten vandaag
Want jij bent daar
Ik heb je zo gemist
Je stralen, je warmte in mijn gezicht
Je geeft me energie
Door jou is dat ik de kleine geluksmomentjes zie