Je emotionaliteit
wekt mij
In mijn werkelijkheid.
Je verbruikt
een inspiratie
Naar mij toe,.
Die mij nog
is onbegrijpt.
Je brengt mij
in een verheerlijking,
In je mooiste
Bruid.
Je gebruikt mij
Zonder misbruik
Van vertrouwen.
Je legt mij
in jouw hart
van houden
In zachtheid.
Ik verblijf
in jouw mouwen
Van zorgzame handen,
Die je over mijn
Schouders strekt
En In liefde gebruikt.
Je vouwt mij in
Jou troost
Als een geroosterd
Gesmolten
geboterd hart.
Die je tussen je
Troostende woorden
In verwoording
Met lakens
over mijn vacht
Bedekt.
Je trillingen
Op je lippingen
Spreken
Mij nachten
oorden
In oren,.
Luisterent,..
zorgende ogen
Overgetrekt
in mijn
emoties.
Je zorgende armen
Die mij integer
De dag
levent
In je geloofde
woorden,
Gelovend
indacht
Brengt,.
Met een denkbeeldig
Wede
Respect,...
Mag Je
Verlengt
in mijn
dromen,
Onbedrogen
Mee ingedekt
In deken
Intreden.