Ik heb je hemelse
Gezegende zinnen
Bij mij in laten komen.
Om mijn beladen hellende
Gebakken regen van
misleidende stenen vondst,
terug te laten bevelen
Naar jou ideale eerlijke
herkomst.
Mijn ingesloten
ongelovige ziel,
haatte me.
En ik wist niet goed
Hoe ik mijn eigen
goedheid
terug kon herladen.
Ik wou dat ik
de Vrijheid had
om te kiezen
Waar ik alleen maar
Juist kon thuishoren.
Ik wil terug aankomen
Naar wat
ik was verloren.
Het verslinden
Van een donkere
Ideologie,
jij hebt het gedeeltelijk
doorbroken.
mijn frustratie,
en streken,...
Zijn zo goed
als achterwegen.
Het normaliseren
Komt bij mij
terug domineren.
Het ideaal
was ik kwijt,.
Door zogezegd
een Grens verlegde
Onetische moraal,
Die ik onterecht
Lang heb verlegd,.
En nu nuchter
nooit terug
zou accepteren.
Een grens
die ik heb overschreden
In het verleden.
Ik wil mijn trauma's
Vergeten.
ik moet weer weten
hoe ik het
bij mezelf het best
Kan interpreteren.
En dankzij mensen
zoals jou
Kan ik mij voeden
Uit een aura
van vitamines
Uit mijn eerste
ideologische ideale
Religie.
En uit jou goede
Proteïnes
Van liefde,
Kan ik leren
Om daar nooit
Meer terug
in te keren.
Ik weet niet
Waar het fout liep.
Maar jouw ideaal
zit niet meer
zo diep
in mijn achtergrond
verdrongen.
je liefde
heb je met mij gedeeld
Het zit nu bij mij
Op de voorgronde,.
Op de plaats
waar ik mijn
verkeerde ideaal
De voorsprong
In had gedeeld.
Jij hebt het kwijt
Gespeeld.
Je hebt goede kaarten
In mijn ziel
Ingespeeld.
Dank je,
dat je mij heelt.
En tijd
Voor mij
Neemt.