Liegend leven...
We leven in vrede..
Alle zwaarden rusten in hun schede...
Oorlog en pijn diep begraven hier beneden...
Onrecht en misleiding behoren tot het verleden...
ha-ha.. humor...
Bedrog doodt de wereld als een donkere tumor...
De wereld lijdt.. heeft pijn...
Wij zijn...
maatschappelijk verkracht,
door een tijdbom die nooit wacht,
bestuurt door hogere macht,
die alleen toekijkt en lacht...
Wie.. god?
Wie bidden we tot...
Een glimlach vol spot...
Mn hart gevangen in een duistere grot...
Iedereen die zich vergist...
Ze weten niet.. het is een grote list...
Als ik maar wist...
Er valt niet te ontsnappen uit deze ijzeren kist...
Ik eindig mijn verhaal...
Wat is mijn moraal...?
We zijn verblind door een duistere zonnestraal..
We sterven...
Valse beloftes die ons leven bederven...
Slechte eigenschappen die we van de maatschappij erven...
Mijn gedicht stopt..
Maar nog steeds..
Mijn gevoelens opgekropt...
--------------------
Thnx Troubles...
Hoewel het leven pijn kan doen..
doorzetten...
tegen de pijn.. verzetten..
---------------------